valuta's:
zonnebrillen online kopen goedkoop
zonnebrillen online

zonnebrillen online kopen goedkoop
Zonnebrillen & Brillen in 2017 bestelt u bij Adapter24

Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

1.Order:

Wanneer de bestelling is geplaatst, een automatisch een e-mail naar de klant voor de orderbevestiging worden gestuurd. Om tijdig over de levering status van de goederen op de hoogte te worden, laat dan een reële en effectieve e-mail adres.

2.Delivery Tijd:

Onder normale omstandigheden, als je bestellen en betalen op dezelfde dag, de goederen worden verzonden de volgende dag (als u betaalt in de ochtend, zullen de goederen worden verscheept in de namiddag in het algemeen), indien de levertijd is weekend, zullen we kiezen voor een dag in het weekend te verzenden op basis van orders bedrag. In het geval van vakantie, zullen we navenant vertragen. Normaal gesproken zullen kleine percelen 7-10 dagen om te komen dan bij de meest vervoerde landen - de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk; Canada, Australië, Rusland moet meestal 10-15 dagen; verre landen moeten 15-25 dagen. En als de groep plaats grote orders, zal de levertijd worden verhoogd 10-15 dagen op basis van het bovenstaande.

3.Return beleid

--Before Genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op voor de scheepvaart-mailadres als u wilt items terug te sturen. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen ongedragen, ongewassen, met aangehechte alle tags.

--Maak Bevestigen de kleur, grootte en stijl bij het plaatsen van uw bestelling op basis van foto's die we aanbieden. Na ontvangst van onze producten, als je niet tevreden bent met kleur of grootte, maar niet de kwaliteit problemen, uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar zijn. Alle kosten (de leverancier verzendkosten en de koper terugkerende kosten) in verband met de terugkeer zal worden betaald door de klant.

--als Om de kwaliteit problemen of verkeerde versie, neem foto's van de items en stuur ze naar ons. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid als kwaliteitsproblemen betreft.

--Als U wilt items te ruilen voor een andere stijl of verzoek terugbetaling, neem dan contact met ons de tracking nummer nadat de items worden teruggestuurd. Zodra wij uw pakket ontvangen, zullen wij het item dat u opnieuw ordenen of teruggave van uw betaling, alle kosten (leverancier verzendkosten en de koper terugkerende kosten) in verband met de terugkeer zal worden betaald door de klant verzenden.

--Als U vragen heeft over het inleveren van uw producten, neem dan contact met ons op!

4.No terugkeer of uitwisseling in het kader van deze situaties:

1) We hebben geen items die met een kwaliteitsprobleem, die te wijten is aan het bewustzijn van gebrekkige goederen subjectieve aanvaarden.

2) We hebben niet het rendement van een post die is gebruikt, beschadigd, gegraveerd, of gewijzigd door de derde partij te aanvaarden.

3) We hebben geen items die ongeoorloofd zijn, niet goed verpakt, of niet goed verzekerd te accepteren. We stellen uw begrip.

5.order Annulering

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden, zullen de annuleringskosten een aftrek van een 7% van de order (s) in totaal prijs die ten laste van de administratieve kosten en de transactiekosten die betrokken zijn bij de annulering van de bestelling te dekken ( s).

Omdat we alle bestellingen na het plaatsen van bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 6-8 uur, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt gewaardeerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

Terug
zonnebrillen online kopen goedkoop

Copyright ©2018 www.adapter24.nl Aangedreven door

Zonnebrillen in 2017,Koop Zonnebrillen Online,Zonnebrillen online kopen